Ha segíteni szeretnél a srácokon, Zalánon és Leventén,illetve a családunkon,akkor így és itt teheted..Amit nagyon és nagyon szépen köszönünk..

Nekünk nagyon nagy segítség,ha hozzá tudsz járulni valamilyen összeggel a havi fejlesztési költségéhez..

Ő itt Levente,aki autizmussal él..

Levi 7 éves a Szellő EGYMI Óvodás-auti csoportjába járó kisfiú..Ép-értelmű,magasan funkcionáló,de állapotában súlyosan érintett autista kisfiú.Mosolygós bájos gyerek,aki a szociális területeken sajnos még eléggé el van maradva. Levi speciális területe,mindenféle elektronikus szerkezet..

Leventét három éven keresztül a Flóra Alapítvány fejlesztette.Sajnos két éve már,a megnövekedett költségek miatt családunk nem engedheti meg anyagilag..Az út még nyitva van Levente számára az Alapítvány felé,ha esetleg találnánk a számára szponzorációt..Céget vagy magán-embert..

Ha esetleg hallotok ilyen lehetőségről,vagy olyan emberről,cégről aki szívesen segítene,nagyon kérlek szóljatok,jelezzétek felénk..

Ha Zalánon szeretnél segíteni...

Zalán a Laborc Iskolába jár..Nagyon nagy segítség ha hozzá tudnál járulni Zalán oktatási költségeihez..Zalán Alapítványi Iskolás..

Az iskola honlapja:

http://laborciskola.hu

Az Iskola honlapján megtalálod a számlaszámot,és csak annyit tegyél,hogy vedd fel az iskolával a kapcsolatot és jelezd,hogy a támogatásod Kiss Máté Zalán számára lesz.

Zalán számára a 2016 / 2017 évi tanévre keresünk szponzorációt,aki segítene a havi 40 eft-os tandíjához hozzájárulva segíteni a gyermeken. Méltányossági kérelmet természetesen adunk be Zalán számára,de akkor is marad egy bizonyos összeg amiről a kuratórium dönt,és fizetni kell a családunknak oktatási hozzájárulásként az iskolának.

Ő itt Zalán..Zalán gyermekkori autizmussal él,magasan funkcionál. 11 éves..

Zalán nagyon okos kisfiú,de szenzoros érzékenységei miatt nem integrálható a többségi oktatásban. Viszont az EGYMI iskolába sem fér be,hisz teljesen ép-értelmű,számára az EGYMI iskola,nagyon nagy visszalépést eredményezne.Magas IQ-val rendelkezik..Zalán nagyon kommunikatív,vidám gyermek.Speciális területe a városi tömegközlekedés,és a térképek és az ERDŐ..

Sajnos a jelen oktatási rendszer kipörgette őt az ingyenes oktatásból a törvényi változások miatt..

Ha az Alapítványokon keresztül támogatsz,a befizetésről igazolást is tudnak a rendelkezésedre bocsájtani...

Ha meg a családunkon akarsz segíteni,azt még jobban megköszönjük...

A számlaszám amin megteheted:

11773030-10575035-00000000 OTP Nyrt Tóth Dóra LAFÓ

Mi egy négy gyermeket nevelő család vagyunk,a srácok Dani 22 éves az ELTE BTK Skandinavisztika szakos harmad éves hallgatója,Betti 20 éves a Jelky András Iparművészeti Szakközépiskola 13.E osztályos Textilműves osztályának tanulója..Illetve a két kicsi,Zalán és Levente.

Kétkezi dolgos család vagyunk, az Államigazgatásban dolgozunk..sajnos én csak részmunkaidőben dolgozhatok a kicsik állapota miatt..

Sajnos a két kicsi az autizmusuk mellett,gasztroenteriális problémákkal is küzd..Mind a ketten elég súlyos refluxxal,Levi melette tejfehérje érzékeny is,és két hónapos korában derült fény a thymus-hyperplasiajára,ami az immunrendszerének sérülékenységében játszik szerepet.

A kicsik minden hónapban épp ezért táplálék-kiegészítőkre,mint probiotikum,immunerősítő,és speciális vitaminokra szorulnak.

Családunk egy 66 nm-es önkormányzati lakásban él,a 12 éves autónkon kívül semmilyen vagyonunk nincs. Azaz egy Német-juhász kutyánk,ami a gyerekek számára nagy kincs. Svájci frank alapú hitellel nem rendelkezünk.

A családunk sorsáról,itt a blogban bővebben is olvashatsz,a gyerekek diagnózisáról,a miértekről,és mindenről ami az autizmusukhoz kapcsolható...

Nagyon szerény körülmények között élünk,de az ajtónk nyitva áll szeretettel,ezt bármikor megnézheted,és a gyerekeket megismerheted..

Ha velem akarsz beszélni,vagy írni nekem,avagy elérni,és kérdezni autizmus ügyben..

a:  tdori1020@gmail.com email címen elérhetsz,ha meg személyesen beszélnél velem,írj egy mail-t és azonnal küldöm a telefonszámom..

Hálásan köszönjük ha tudsz nekünk bármiben segíteni..

Nekünk minden kicsi számít...

Köszönettel hálásan mindenkinek...: Dóri